Usein kysytyt kysymykset

Mikä on mediatili?

Mediatili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jonka avulla käytät Keskisuomalainen-konserniin kuuluvien medioiden digitaalisia palveluita. Luomalla oman mediatilin luet ja hallinnoit verkossa tilauksiasi, kuten Sampoa ja sanomalehti Keskisuomalaista.

Mitä hyötyä on hankkia käyttäjätunnus?

Tarvitset tunnuksia aina, jos haluat tilata ja käyttää Sampon sähköisiä tuotteita (näköislehti, verkon rajaton lukuoikeus). Jos olet tilaaja, niin tunnusten avulla voit hallita kätevästi tilausasioitasi (esim. osoitteenmuutokset, yms.) verkkopalvelussa. Tarvitset tunnuksia myös, jos haluat kommentoida artikkeleita.

Miksi käyttäjätunnusta varten tarvitaan sähköpostiosoite?

Sähköisten palvelujen käyttöönottoon ja käyttöön liittyvä viestintä hoidetaan sähköpostin välityksellä. Sähköpostiosoitteesi toimii myös käyttäjätunnuksena. Kun hankit käyttäjätunnuksen palveluumme saat vahvistus- ja aktivointilinkin omaan sähköpostiisi. Tilatessasi tuotteita, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja lisäksi voit saada asiakkuuteesi liittyviä erikoistarjouksia.

Olen hankkinut käyttäjätunnuksen, mutta en pääse kirjautumaan?

Tarkista että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteesi) ja salasanan oikein ja siinä muodossa kuin olet ne luonut (isot ja pienet kirjaimet samalla tavalla).

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Miten menettelen?

Jos et muista käyttäjätunnusta, ota yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Olen unohtanut salasanani. Miten menettelen?

Voit nollata salasanasi Oletko unohtanut salasanasi -linkistä syöttämällä sähköpostiosoitteesi ao. kenttään. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin ja ohjeet kuinka nollaat salasanasi.

Yritin rekisteröityä, mutta sain ilmoituksen, että sähköpostiosoite on jo käytössä. Mitä tämä tarkoittaa?

Antamasi sähköpostiosoite on jo olemassa järjestelmässämme. Jos sinulla on jo tunnukset niin klikkaa Kirjaudu tästä -linkkiä.

Apua, annoin väärän sähköpostiosoitteen rekisteröitymisen yhteydessä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin korjaamme sähköpostiosoitteen oikeaksi.